Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Gemberpoeder (djahe)



   50 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Gember
Het is de wortelstok van de gemberplant. Gember was in azie al 3000 jaar bekent en is waarschijnlijk door marco polo naar europa gebracht. Gember wordt veel in de azieatische keuken gebruikt maar Gember is ook bij ons heel gelieft denk maar aan gembersioop, gemberkoekjes, gekonfijte gember gemberthee en natuurlijk gemberpoeder

Waarvoor kan ik gemberpoeder gebruiken
Gemberpoeder heeft een licht scherpe smaak. De gedroogde gemberpoeder is scherper dan de vers dus spaarzaam gebruiken. je kunt het toevoegen aan vlees, gehaktballetjes stoofschotels, roerbakgerechten, kip, vis, groentes of koek en gebak

Gemberpoeder is gezond
Gember is gezond Gember bevat veel heilzame stoffen, zo kun je van gemberpoeder kompressen maken die spierpijn verlichten hiervoor kun je ook gemberthee gebruiken




 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.