Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Mintblad   15 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Wat is er toch zo bijzonder aan mint?
Het is warm, zoet en verfrissend. Men zegt dat mint niet altijd een plant was, maar een riviernymph, en haar naam was Mentha.

Ja,.....en?
De geweldige mint.. nou dat wordt een lang verhaal, mint en lamskoteletjes die kunnen niet zonder elkaar. Welles in engeland geweest? Nou behalve de fish and chips maken ze de beste lamskoteletjes in de heeele wereld, en dat doen ze met het supergeheime ingredient mint. En ze maken trouwens de beste mint jelly.

Dus.....?
Maar wacht, waan jezelf op de griekse eilanden met een wereld beroemde yogurt dit met de naam tzaziki. Ja alleen de echte profs weten wat het zo speciaal maakt dat het voelt alsof elke hap die je neemt een frisse zeewind als geheim ingredient heeft ... Maar het is niet de zee, het is mint!

Was dat het?
Nee, ben er nog lang niet, neem de keftedes (griekse gehaktballetjes) of tyropitkia dat zijn griekse hartige kaas hapjes gewikkeld in filodeeg, gevuld met kaas en die zeewind die, ook weer terug komt in de vorm van... ja ja mint!!!

Italianen gebruiken het ook veel:
De romeinen, italie en mint, de combinatie van ricotta en mentha. En er bestaat geen betere vulling voor de ravioli, de beroemde salsa verde, ooit een sgroppino gehad?

Tot besluit:
Kom binnenkort weer even op bezoek, dan staan hier de beste mint recepten.

 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.