Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Speklapjes kruiden (zoutloos)



   40 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Ingredienten:
Peper, kerrie, koriander, gemberwortel, fenegriek, peterselie, cayennepeper en komijn

Gebruik:
Wrijf de speklapjes rijkelijk in met deze heerlijke kruidenmix.

Knapperig of juist niet?
Mocht u wl zout willen toevoegen, dan kunt u de volgende regel aanhouden:

Voor een wat knapperige speklap voegt u voordat u de speklapjes gaat bakken het zout toe. Het zout onttrekt namelijk vocht uit het vlees waardoor het lekker knapperig wordt.

Voor een minder knapperige korst voegt u het zout na het bakken toe.

Tip:
U kunt de kruidenmix ook vermengen met wat olie-, chillisaus-, ketjap- of ander marinadevocht (naar voorkeur).
Laat de speklapjes minstens 10 minuutjes hierin marineren alvorens ze verder te bereiden.








 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.