Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Chilies gebroken   40 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Chilipeper
De chilipeper is ontdekt en naar europa gebracht door Christopher Columbus en vanuit portugal uitgespreidt naar Azie. Het is cunlinair gezien de meest gebruikte peper. De chilipeper (familie genus Capsicum) is aardig wat heter dan de cayennepeper. Bepaalde soorten zijn oa: pirpiri, tabasco of de birds eye chili.

Chilipepers in gerechten
De grotere chilipepers zoals de lombok (3 tot 6 cm) zijn heel geschikt om mee te roerbakken, terwijl de kleinere(piri piri)lekker zijn om samen met de groentes aan te begin van het koken mee te fruiten. De gebroken chilis zijn weer heel geschikt voor marinades, dressings. En tenslotte de poeder als strooikruiden of rubs.


Kruidenmixen die aardig wat chilipeper hebben zijn bv: de kerrie vindaloo, bebere en de pirpiri kruiden


 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.